20 October 2014

Dagu Terbelah




السلام عليكم & Hi...

Haihhh la anak gugurl saya ni kemain ligat.
Petang Sabtu jatuh. Cermin mata x pakai sebab patah tangkal nye. Bila xpakai cermin mata, tersadung pulak kat tepi pintu. Berlari2 lagi dengan si Elan.



1st action dari uwan, cuci dengan wet tissue then applied myk gamat. Hehehe me xdek kat umah masa jadi tu. Tengah memberus umah lama dengan husband.

Sampai je kat umah, kami mandi, solat siap2 bawak dia klinik kat depan taman ni. Doktor kata xpayah sticth. Just glue ajek. Harap2 xterbuka balik.

Doktor cakap dengan Min, jangan berlari2. Org berkaca mata ni xboleh aktif sampai macam tu (psycho dia) Dia angguk kepala. Doktor cakap dia boleh je ikot cuba ibu dia cakap, langsung masuk telinga kiri, kuar belah kanan. Anak, oo anak..



Klu belah dagu macam ni,xpe jugak. Boleh berangan Ct Nurhalija kan.. Muahahaha..





 sudi clicks?? :D

 

Copyright © Mommy Haza Story. Designed by Whitey Mommy