01 July 2015

30June ~Ramadhan 13



Hello July! (1/7/15)

Assalammualaikum buat semua... Sudah 14 Ramadhan hari ni kan..
Berbuka semalam, saya buat sambal ayam & sup sayur dengan udang. Simple macam biasa. 
Senang ade sambal, ade sup.. Baby ramai kat umah ni, Hiks


Abang tomato awal2 lagi dah pesan xmau sayur warna hijau, warna putih ok katanye.. Hamboih... Tak pe la janji makan sayur. Anak2 lain mmg kena paksa makan sayur yg saya masak.. Sampai mencuka muka.. Hihihi



Sambal ayam favourite abang Irfan & husband.
Husband balik dari keje, bawak 1/2 ekor itik roasted. Hehehe hari tu mintak kat husband tapi xsempat beli, smlm meraselah kami itik walaupon husband x makan.



Sedap.. Serius! Husband beli dekat param Stadium Shah Alam, Seksyen 13 tu.
Untuk seekor itik diorg jual RM42, half RM20.

Semalam jugak 30-June birthday anak dara saya ni yg ke 8thn.. Alhamdulillah makin besar walaupon kakak Icha seorg yg kurus. Janji sihat kan..



Malam tadi lepas berbuka, kakak icha potong kek comel. Saje kasi happy kat diorgn (blow candle) tiap kali bday. Kebetulan kek birthday saya baru je habis, xpayah beli besar2 sure lambat habisnye. Hehehe



Comel


Happy Birthday kakak icha..
Semoga menjadi anak yg solehah.. mendengar kata..
Ibu sayang kakak icha walaupon icha bukan ibu yg lahirkan.. Jangan kecewakan ibu ya, belajar rajin2..


 

Copyright © MommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy