20 April 2014

My BFF






Xsangka semalam my BFF sudi singgah  kedai me. Liza Sahar namanye. My best friend forever. Walaupon dia jugak my cousin. Kawan me dari tahun 1993 nih. Dia la kenalkan me dengan husband (diorg cousin)




Org nye kecik molek. Baru je lahirkan baby ke 3. Kami same sebab anaknye semua boboi ehhehehe



Yg tengah tu anak sulung Liza, si Harith (hehehe name 1st pon same) sebaya dengan Arman. Standard 1 tahun ni.



Kami bz dengan anak kecik. Sungguh dia sama bz dengan me. Semoga ikatan famili berkekalan hingga ke jannah, amin...


Pindah



Ahad 20.4.14


Salam 



InshaAllah completely pindah kami ujung April nanti. Rumah sementara rumah kami siap di bina, doakan untuk me & keluarga ya. Rumah 2nd hand yg cadang dibeli kat Puncak Alam tu, kami cancelled beli. Banyak sangat problem beli rumah 2nd hand ni.. Nanti me cerita. Long story. Sekarang struggle claim balik deposit. Ya Allah Ya Tuhanku... Permudahkan la urusan hambamu yg lemah ini :(




Ok, buat slow2.. 

Me dah start cuci rumah sementara ni dengan dibantu oleh uwan. Thanks ya uwan. I love u dunia akhirat. Tiada tanding!

Me bwk skt2 brg yg boleh diusung. Mcm pinggan mangkok, xleh le bwk naik lori, kang pecah nangis xberlagu ;P
Husband pulak akan start 'bertugas' masa angkat barang gedabak2 ke dlm lori nnt :)





Plastik ijo tu bukan sampah.. Baju2. Hehehe save kotak. Guna plastik then nnt boleh buat plastik buang sampah kan.. Yup tau, plastik bukan mesra alam tapi ini consider darurat :))




Sebabkan TV @ radio xbawak lagi ke sini, dengarla lagu nyanyian dak kecik ni... Kacau lebih je ni. Turun naik tangga kegemaran baru. Takot jugak tergolek ke bawah.


Sekian cerita pagi Ahad. Tghari nnt nak ke Ikea dengan husband. Cari katil. Hahahha


 

Copyright © Mommy Haza Story. Designed by Whitey Mommy