27 December 2018

#dietMakanNasi


Uols.. ape azam korang utk tahun depan? Saya nak kurus🤣 Tiap tahun pasang azam tu, haihhh mcm x tercapai ajek.

Skrg saya amalkan diet #sukusukuseparuh.
Berat badan saya xtbang lagi.
Start diet lepas tumit lutut saya sakit, macam org2 yg dah berumur rasenye. Lagi2 time naik tangga.

Saya masih bf baby Aisyah. Tu arr.. nak diet pon rase susah (nak minum lemon juice konon2) Tapi effect cery bery kat dia sekali. Saya dah try😬 Dia xmau susu formula. Alhamdulillah dia dah setahun 4 bulan.

Nak share kat blog ni. Gambar makanan mcm biasa. Dari zaman keje @ zaman xkeje ni mmg saya la tukang masak. Alhamdulillah husband & anak2 lebih suka saya masak.





































Masakan yg mmg simple2. Kadang2 sendiri rasa malas nak masak. Penat pon ada. Idea nak masak pulak selalu ajek xdek. Hahaha

Sampai sini dulu..


 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy