19 September 2014

Jumaat | Burger





السلام عليكم & Hi... 

Salam Jumaat buat semua..
Sharing here sebagai peringatan diri sendiri.. Manusia cepat alpa.. Cepat sgt terpesongnye..



وَلَنَبْلُوَنَّكُم بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ ﴿١٥٥﴾
“Sungguh, akan Kami berikan cobaan kepadamu, dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa, dan buah-buahan. Dan, berikanlah berita gembira kepada orang-orang yang sabar.” (QS. Al-Baqarah: 155)



Dapat x uols grab bawal #Aidijuma cup cakes hari tu?
Me dpt 2 helai. Yg #AJ Car white label, tak beli sebab tak berapa minat pulak corak tu.. Hehehe



Semalam share kat fb mokcik. Charm scooter ni ade citer sebenarnye. Tahun 2004 yg lepas yakni 1st year keje as nurse, me guna transport ni ulang alik Puchong - Hospital Assunta PJ. Tapi lepas preggy terus tuko kete kancil.. Moto tu kasi kat arwah Emy. Xtau mane pi dah moto tu 
(っ╥﹏╥)っ


Ok, ok...
Xmau sedih2.. Nak citer pasal bisnes kedai burger di foodcourt PrimaWalk, Puchong Prima.. Masih berjalan seperti biasa. Sebab baru bukak kat situ, kami x decide lagi nak tutup kedai / off day (rest) hari ape. 



Yg ini namenye Burger U.F.O. Single patty RM8.50
Sedap ade 5pcs onion ring yg cruncy nyummy!

Ok untuk harga Deen Burger Bakar punye burger, refer kat gambo bawah ni.



Gambar me c&p dari page DBB
Tapi kat kedai me x dek combo 13 tu ye.. Jgn cantas bisnes org. Kat foodcourt tu mmg dah ade kedai yg jual segala jenis air.. inshaAllah kot2 ade rezeki bukak kedai sendiri, i mean own kedai boleh la niaga air  sendiri ye dak... Aamiin...



#SemogaRezekiKamiDisini...





 sudi clicks?? :D

 

Copyright © Mommy Haza Story. Designed by Whitey Mommy