23 June 2016

Cerita Anak Ramai


Ramadhan 18


Semalam Selangor cuti Nuzul Quran... Kami anak beranak ke AEON Shah Alam yg baru tu. Cari baju raya anak2 & apaknye.

Me & uwan dah beli awal2. Sebelum Ramadhan hari tu. Yg beriya nye anak2 kan. Org ramai sangat maklumlah tggal 2 mggu je nak Syawal. Budak2lah yg paling teruja. Mak ayah xdek baju raya pon ok je. janji untuk anak2 dapatlah berganti sepasang. Macam saya pulak mmg jarang berbaju kurung. Keje kena beruniform.



Rupanye Jusco / AEON kat sini trolinya warna pink pekat. Cun bangat. Me in love! Ke, semua Jusco mmg dah tuko troli mcm ni? Hahahah kami jarang sangat dah ke Jusco since pindah Puncak Alam ni.



Bukan keje mudah mak ayah nak kawal 6 org bebudak dlm mall.. Dgn org ramainye. Fuhhh mmg sangat tough, kena byk bersabo lagi2 bulan Ramadhan ni. Anak ramai ni banyak ragamnye. Aneh2 pulak tu. Kalau tengah fix saiz baju @ seluar mesti sorang hilang. Rupanye duk kat toys department, ralat tgk lego. Ehh mcm rumah ko xdek lego nak. Kikiki nasib mak tak jadi tarzan semalam.


Sampai sini dulu. Ade case hari ni. Uols dah shopping raya dah ke?


 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy