06 December 2016

Pucci Satin Shawl



السلام عليكم & Hi...

Stock baru masuk~6 Dec

Shawl Pucci Satin Rossa 
Sz: 1.8m x 0.7m
Senang bentuk
Sejuk
Mudah di iron
Hand wash (celup2 mcm tu)







Ada macam warna.
Sehelai RM20 (exc post)
Amik lebih dr sehelai acik kasi RM18

Berminat WA 010.334.5154 (Haza)



Model pakai tudung tanpa di iron, pemalas kuikuikui
Tetap cantik tau tudung tu.

Tip: Nak iron bahagian bunga, iron bunga terbalik kan ye.




Tekwando




السلام عليكم & Hi...

Selasa dah hari ni. Pejam celik, pejam celik, dah masuk minggu ke 2 cuti akhir tahun budak2 sekolah kan.. Anak2 saya duk kat rumah je dengan saya. Tahun ni xhantar diorg balik kg mcm tahun2 lepas. Eizlan naik tahun 1 2017 ni. Syllabus Tahun 1 utk 2017 pun dah lain. Harap2 sangat anak2 ni boleh buat terutama tomato saya tu. 
So, di sebabkan itu Tcher Zue amik inisiatif utk adakan kelas linus selama 3 minggu sepanjang cuti sekolah ni. Terima kasih banyak2 Tcher, jasa kalian semua sgt2 xterbalas dek kami.



Entah kenapa gambar ni myakitkan mata. Hahaha maybe warna nye kot. Wajib masak hari2.
Lagi2 duduk kat rumah diorg cepat jek lapar.
Selalu lunch kami merangkap dinner jugak.

Sayur campur goreng
Asam pedas daging
Pekasam ikan tenggiri (yg ni ikan fresh, beli dengan my fren) 
Lemak pedas siput sedut 
Ulam petai.



Sepanjang cuti sekolah jugak, kelas tekwando diorg tetap berjalan tiap hari Ahad. Xdek cuti2.
Mungkin klu cuti pon, Hari Krismas je nnt kot.
Gambar hari pertama diorg ke kelas tekwando September lepas.



My baby dlm proses memujuk maknye.
Dia nak join tekwando tapi ayah & maknye kata tunggu beso sikit...
Hihihi



Alhamdulillah baru dapat tali pinggang kuning last week.
Hahaha lambat daftar, lambat la dapat tukar2 belt kan.




 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy