19 September 2011

Permaisuri Haruman Mawar Putih | Selamat Datang Sayang


السلام عليكم

Sebelum singgah makan satey arnab, saya ke Hospital Pantai Cheras bertemu my best friend yg baru melahirkan puteri sulung nye... Wahhh best nye dpt bby girl.. :')

oh ye, dia c-section sebab baby dah over due ~1week, laluan hanye terbuka 0.5cm ajek!! bayangkan dia jugak dah minum air (ape yg b4 bersalin tu)... mmm yaAllah saya lupa dah.. Induce sampai 3x.. pun still x bukak2.. :)

Akhirnye baby ni kuar melalui tingkap macam abang Arman :D

Selamat datang ke dunia ini sayang...


 Nisrina Qaisarah..[permaisuri haruman mawar putih]


 ohhh xtau nape saya still xpandai guna HTC :p
Ini my best friend since 10year ago.. Azura Ahmad.
She is nurse incharge in Dialysis Centre somewhere in Seri Kembangan




Ok le... thanks sebab singgah sini..

~ ps: sayu jek saya tengok Hospital Pantai Cheras tu... Dulu mase zaman student2 dulu kami practical kat sini le... :)


 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



3 comments:

  1. rindunya bau baby..tahniah kt kawan acik haza dpt baby..

    ReplyDelete
  2. comeynya my anak buah..hehe..cian dia mak tih dia tak p tgk lagi...

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy