10 June 2013

Sabtu di Mydin USJ






السلام عليكم & Hi...


Sabtu lepas kami ke Mydin USJ. Cari barang2 sikit untuk kenduri weekend ni. 
Hopefully semua berjalan dengan lancar..

Kenduri tahlil
Birthday Arman
Hari Bapa

Inshaa Allah




Hari Isnin.. mmmmm me ok jek. Cuma hari ni bz kan.. Budak2 dah masuk sekolah balik :)

Si Min & Yaya dah selamat tiba di rumah malam tadi. Nenek saudara diorang hantar.

Kemain lama duk kg nenek sana, xrindu ibu sini ka?? :)



Baru tiba time ni



Anak2 kami. 


 

Bz dengar celoteh MC kat atas pentas. Sabtu tu ade new product kat sana. Makanan kucheng. Me xsnap gambar ponn. Ade pertandingan mewarnna jugak utk kanak2. Time kami sampai dah tamat dah pon tunggu announced pemenang jek :)
Lain kali la ye anak2..



Kimie di syaki me rasa nak tumbuh gigi lagi nih.. Betul ke kate org tua klu tumbuh gigi awal2 lambat start jalannye? Ntah le..



Selain barang2 kenduri, saya dah bersemangat nak tuko langsir untuk raya, ehh ehh belum pose dah feeling raya kennn. Sangat!

Budak2 bujang ni tuko sejadah baru, masing2... Sendiri2 pilih corak yg engkorang suker, ok. Bab yg itu, mak bonda on jek. Elan pilih biru striking sgt2. (yg dlm bakul tu) 



Sekarang kan, me dah giler dengan nursing blouse. Yg me pakai ni like 2 pcs blouse. Actually di jahit sekali. Macam k-pop jek, hahaha




 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



1 comment:

  1. Dah lama x pegi Mydin USJ nie...suka ke sini mcm2 ada.. :D

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy