12 October 2013

Paluan Kompang






السلام عليكم & Hi... 



video


Generasi terkini tau ke ape itu KOMPANG?? Zaman mokcik anak dara dulu terpikat dengan husband sebab paluan kompangnye... ececehhhh.. Yup betul me terpikat time cousin husband, my besties punya kakak kawen. Time tu my husband sekolah vocasional so time cuti dia akan join group abah (fil) main kompang, auuwwww terkenang jaman dulu ahakksss..


Tadi sampai kat kg, adik terus cakap mlm ni mcm biasa ade training kompang, atleast pemuda anak2 muda maksud mokcik, adalah buat aktiviti paedah macam malam2 lepas isyak kan...^____^






Tu dia.. dia jadi bos duk atas sofa. Org lain elok jek bersila atas lantai ; P





Penyeri kompang! ^___^



Sekian dulu utk malam ni. 
Bye









 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy