26 July 2017

Lion Cut


Semalam hari bz saya.. Saya akui bz seorg suri rumah lagi teruk dr mak yg bekerja😋

Ade je keje xsiap2. Sampai nak curi2 nap pon xsempat saya.. bertabah la bby kecik dlm tummy.. cukup mase nnt kite rest sama2..

Smlm saya drive ke Sg Buloh hantar anak bulus saya ke vet. Casper kena cukur habis badannye. Kena buang semua bulu2 sebab gumpalan bulu bwh badan dah worse. Sampai nmpak dia xberapa aktif, senang kata nmpk mcm kucing sakit akibat gumpalan bulu tadi dah tertarik sekali skin ie; sakit.. So vet kata mmg kena buang under sedation. Saya pi ke Zul Erwan Vet utk check condition casper fix for sedation @ not. Then bila dah check vet kate proceed for lion cut / fully cut sebab bawah leher pon ade jugak gumpalan tu.

Wt: 3.8kg, Age: 1yr4mon (male)



My Casper•

Ibu harap cepat la naik balik bulu mu casper.

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy