16 January 2011

@ kampung..

Salam...

Semalam saya balik ke kg... Isnin ni nak bawak mak ke Ipoh Hosp appt ngan pakar mata due to her diabetic, sob sob sob...

Diorang nak check any changes takut la kot2 ade ratinopati... Betul2 i x berkenan.. Klu korang nak tau dalam2 about this damages clicks kat sini ....

Ok... Hari ni saya ke rumah orang kawin kat kg my hubby... Terlepas sudah ngidam makan nasi minyak... ye la... kan dah start sekolah, so org pun dah tak nak kawin,,, kuikuikui..

Nanti petang nak bw... nak melawat uols kat sana..


Related Posts by Categories



4 comments:

  1. mummyHaza buat kita terliur nasik minyak kenduri laa...

    ReplyDelete
  2. salam mummyHaza, nampak nyer saya buat sendiri ler nasi minyak, tapikan tak sedappp...yg kenduri gak yg sedap.

    ReplyDelete
  3. @Be Simple Beb(BSB) - threeQ ~ Sendiri masak memang kite sendiri rasa cam x sedap tapi sebenarnye sedap tau... lagi2 klu husband kite ngan anak2 makan selera sgt... Percayala BSB, meh hantar sikit kat kite hehehe...

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy