06 January 2011

Dinner simple i tadi


***********************************




Ok.. Salam..

Gambar makanan atas tu ie dinner saya tadi... Hehehe hubby saya hantu petai.. Sangat suka.. Tapi x leh challenged MIL buat sambal petai.. Nyum nyum.. Puas buat byk kali cuba tapi x jadi.. Try jugak cara mummy i pulak buat still boleh nk sama.. hehehe...

Nak kata bahan2 salah, tak jugak sebab saya dah beli bahan yg sama kedai MIL beli... Sampai begitu sekali yek.. Yg ia nye.. masing2 air tangan kan..

Ok uols makan ape tadi??

Related Posts by Categories



3 comments:

  1. fuhyoo! sedap petai tuh..kat rumah nih semua hantu petai..ngeee..

    ReplyDelete
  2. mummyHaza tayang gambar sambal petai tu yg tak tahan tu...

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy