12 January 2013

Dinner lepas dengan ayam sumbat ala2 turkey

Wahhh gitu... tajuk entry xboleh kalah :p

Kerana teringatkan my babies gemar sangat makan ayam, me decided mase rayap kat Giza Mall tempoh hari, nak belikan ayam seekor utk santapan kami yg ramai... hikhikhik

Actually seekor ayam yg besar tu bukanlah kami habiskan dlm 1 malam... ianye di hidangkan jugak utk lunch & dinner keesokkan harinye... Me, hubby n my mom xlarat makan ayam dah rasanye... muak.. me pun boleh kata dalam 1 week me cuti masak ayam hanye dlm 2 hari.. selebihnye mmg menu ado ayam.. haiihhhh xpela janji anak2 makan dgn selera :')

Ayam tu sedap sebab ade filling @ stuffing with chicken mushroom. Ala2 macam ayam turkey tu la.. hikhikhik me hidang dengan kacang jepun edamame with fillet fish.. sos ayam lupa beli so, me buat sendiri.. sedap, ce try... sos cili maggie + sos manis cicah kepok lekor + sos black pepper... heaven

Ok.. menunggu 1pm dengan perot lapau pulak,

Related Posts by Categories



2 comments:

  1. pandainya awk masak..
    anak sy pun suka sgt ayam.. tapi kena buat sup br dia selera makan..:)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © Mommy Haza Story. Designed by Whitey Mommy