06 March 2013

# Gedik time cycling

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



 السلام عليكم





Ahad lepas kennn ade org yg tau me pi kayuh2 kat Taman Pertanian, Bukit Cahaya Seri Alam dengan husband. Hari ni sajela nak gedik lebih taroh gambo kat blog. Kan hari ni Wordless Wednesday kaedahnye... Layan gambo je ekk..


Date: 3.3.13
Time: 0745-1130 hrs
Venue: Taman Pertanian, Bukit Cahaya Seri Alam






Ohhooiiih mak jemah Posing depan umah dulu 



Baru sampai kat parking lot. Ramai sgt org, me xsnap gambo pun.



Kami kayuh sampai ke Rumah Warisan. Ni rumah Neg. 9 



My husband



Org Perak kan, haruslah bergambo depan umah warisan negeri Perak :)



Yg ni dekat dengan Taman Herbal. 

Tunjuk gagah ler tuuu



ambik gambo diri sendiri 



For me la kan.. pondok atas tu cantikkkk. Macam alam fantasi.. Bestnye feeling sorang2 :p





Yg ni kat depan Taman Haiwan. 





Me



11.30am~ Time ni nak balik dah. My hubby memberontak macam xmau balik lagi, tapi kenn my aunty sefamily nak dtg umah lunch together2. Tu yg me nak ajak balik jugak tu.



Akur dengan perintah cakap cik puan Haza, husband ikat beskal atas kete dah. 
Harusla pulang wahai kanda...


Sekian, jgn jemu tandang lagi ya..




 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



4 comments:

  1. wahhh semangat berkayuh.hee best kan keluar peluh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe peluh sgt2.. penat rasa macam pancit.. hehhee

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe amin... Mintak2 kurus la hendaknye. Kayuh xselalu susah jugak tu :)

      Delete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy