17 July 2013

Juadah Iftar ke 6



Utk iftar semalam, me sempat membakar ikan talapia 2 ekor. 1 utk kami & 1 lagi sedekah kat jiran sebelah. :)

Alhamdulillah..



Dah lebih dari 2 tahun me xmakan @ beli ikan talapia ie after arwah abah pergi. 
Ikan kegemaran arwah nih!! :(

Ok.


So semalam anak2 makan bertambah. My husband sggh pasar ramadhan beli satay. Si irfan nak. :)




Selain ikan & daging bakar, half daging tu me buat black pepper. Itu jek yg sempat me masak sebab sampai di rumah pukul 6.30pm gitu.




My mom gorengkan peria teloq utk kami. Ulam pahit awek mudo. Hehehe



Ptg kelmarin jugak si Eizlan buat hal lagi nak pakai telekong kakak Icha. Nak sembahyang katanye. 
Haihhh larang macam mane pon tetap nak pakai.




Sampai sini dulu.



Related Posts by Categories



3 comments:

  1. Elan no!!!!! Jgn pakai telekung lar hilang macho hahaha

    ReplyDelete
  2. walaupun balik sampai rumah lewat... sempat juga masak macam2 tu mummy...

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy