21 November 2013

Today story





السلام عليكم & Hi...

Hari ni dah Khamis, cepat sgt2 masa berlalu. Esok kami dah balik ke kampung. Bermakna dalam 5 hari lagi saya akan bersama anak2 then saya start dah bukak kedai di food court. 

Buat sementara waktu my parent in law suruh anak2 yg bersunat bercuti di kg, maksud saya rehat di kg. So, my mom termasuklah bby Kimie & tomato akan tggl di kg jugak. 



Ini homemade roti canai. Datang jauh dr Perak. Opah sedara buatkan. Kami cuma bayar upah hehhee. Wajib bawak balik Shah Alam. Breakfast utk mak & anak2.



Budak kecik ni boleh habiskan sekeping roti canai. Sometimes diet saya juga hanyut dek homemade roti canai ni, hehehhe

video

Khas untuk semua, sedikit lirik lagu Negaraku dari my tomato, Eizlan
Hehehe walaupon dia sgt2 jarang dengar real lagu ni, cukupla sikit sebanyak dengar kak Min nyanyi lagu ni tiap kali turun dari van sekolah utk Eizlan hafal. Hehehe


Haa nak share di sini. Me is craving dengan crafty2 utk tangan macam gambar iG atas tu. Tapi yg ini saiz kecik.
Comel jek.. Semua utk my nieces..

Nak tengok banyak charm yg cute2 di FB adik ni..




Me today. Amik my sister, Azi dengan Echa kat Puchong. Then terus ke kedai food court kami..

InshaaAllah will be opening soon.
InshaaAllah on 28th November 2013






 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



2 comments:

  1. Insyaallah boleh dtg nnti..selamat bersunat juga utk anak2 acik haza

    ReplyDelete
  2. Haza nak buka food court? moga terus maju jaya :)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy