12 July 2014

Tudung Bokitta ~voila!!




السلام عليكم ....

Hi uols.... Me dah ade kat kg. Alhamdulillah ilang rindu kat kg.

Hari ni untuk berbuka cadang2 nye nak buat Spicy Caramel Chicken, kelmarin google. Mcm best.. nyumnyum boleh la bertukar2 hidangan ngan mak mertua depan rumah gitu, hiks.

Okeh, entry pagi tadi TA ade tanye macam mane nak lilit2 shawl yg me pakai masa berbuka di DARC tu....

My dear friend.... Actually tudung yg me pakai ni ialah tudung Bokitta. Di mane me kenal Bokitta dulu sebelum jatuh cinta bawal Aidijuma. Dulu kan top dengan shawl2 ni, kot nak cepat mudah pakai Bokitta. Pendek kata ie instant free pin hijab.





Gambar xcantik, xberapa nampak tudung tu. Yg ni paling latest me beli masa ke Bazar Glam Stadium Malawati baru2 ni. Sempat sambar ini shj, seriously..

Yg ini Chic Maxi Printed - Drop Batik

(Chick maxi = labuh)




Yg ini pulak Tiny Flower -blue green

Sedikit pendek yg ini, so me buat pakai time sidai baju gitu.

Tudung pertama yg saya purchase dr Bokitta.
Tahun 2012 masa Kimie masih bby.
Ade selai lagi kaler black n white tapi macam xberapa berkenan. Kasi kat Adik.


Ini page Bokitta di FB.
















Gambar dari FB page


 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



6 comments:

  1. Eh baru tgk iklan bokitta ni kat tv! Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah haza pon perasan ade kuar kat tv. Sbb neelofa tu kot

      Delete
  2. Sila silakan layari tudungtelekung14.blogspot.com untuk menjamu mata..banyak tudung dan telekung yang cantik-cantik

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy