14 November 2015

Puteri Disneyland kata Marissa




Semalam saya sampai dulu dari anak2 sekolah kebangsaan. Macam biasa diorg akan sampai depan pagar rumah dalam 7.10pm. Kesian kan?



Terus je Marissa masuk dapor, (sy memasak utk dinner time2 mcm ni) cerita bersungguh2 tentang persembahan disneyland dia. Hehehe saya dah tau sbb cikgu Aryati dah whatapp saya awal2 lagi. Byk gambar cikgu snap yg Marissa xpandang camera. Sayang je.. Ibu ingat nak beso kan gambo then tempek kat dinding.. Hahaha



Marissa 2 dari kiri. Punye la halus. Semua geng2 atas stage tu tahun 2. Dia paling kecik kot.

Mulut riuh Yasmin macam murai start citer semua sampai cerita yg si Marissa makan kat kantin control cun konon2 padahal takut gincu hilang, muehehhe



Harapan ibu menggunung tinggi, harap2 diorg berdua masih bersama saya tahun depan & tahun2 akan datang.. Aminn..

Related Posts by Categories



5 comments:

  1. insyallah...

    comeyyy sgt2..betul2 dh mcm princess ni

    ReplyDelete
  2. Comelnya princess..
    Mommy sihat?!
    Lama kite x jenguk mommy.. ;)

    ReplyDelete
  3. Alololo!!
    Comelnya princess..
    Mummy ibuAqil dtg jenguk mummy..
    Happy new year mummy.. ;)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy