29 June 2016

Celina Yong, hard to say good bye







السلام عليكم & Hi... 

Salam 24 Ramadhan buat semua..


Awal June lepas.. berpisah la saya dengan best friend/baking sifu si Celina Yong. Dapat better offer di Bangsar South. Huhuhu selama 7tahun ngadap muka dia.. Now maybe susah nak jumpa dah lepas ni T.T



Asal Alpha OT staff. + SR Norlaili. Time ni Sr xdapat join, dia ade meeting. Kami ber3 je pi Nando's for 1st farewell lunch. Good luck both of u. Yg tengah tu pon Chinese gak Jenny. Dia left Alpha earlier.  Dia full time housewife dah sekarang. Tinggallah saya di sini dgn SR. 



2nd farewell for Yong. Dr Ong (anaesthetist) belanja kami lunch di Bangkok House, Kota Damansara. Sedih sangat2... Korang je faham dengan mokcik ni.. Dah cakap awal2 kat husband, nnt bu benti dr Alpha, means bu akan jadi housewife. Tak larat dah nak keje.



Maaf ye.. Gambar makan pulak time pose2 ni, kikiki
Ini lunch kami time tu.



Yong & Dr Ong.
Paling sporting Dr ni.



3rd farewell celebration. Hamboihhh.. hahaha ni rezeki namenye. Rezeki makan. My ex-matron, Ms Gan belanja makan di Rimba & Rusa, Dataran Sunway. Sodap makan kat situ. matron tiap2 tahun melawat kami kat sini (Alpha). Tak pernah sekali pon dia miss. Ade hal tertentu dia xmau balik ke Alpha. So sad..



Western Lunch treat. Thanks Matron...



Till we meet again.


Love;
Your friend, Haza





Related Posts by Categories



2 comments:

  1. mmg sedih klo dh bkerjasama dlm tmpoh lama..tiba2 berpisah..xpelah..maybe lps ni ada pgnti..walau x sama kan

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy