30 January 2017

2017



Assalammualaikum..

Alamak dlm blog tak ucap lagi Happy New Year.
Bz
Susah nak update blog sekarang.
Asyik tak sempat...

 

Cakkkk hahahaha kemontelan semakin menjadi.
Exercise jarang sekali..

Masih lagi bz as a scrub nurse
Bz kat rumah
Bz dgn beading jugak.. alhamdulillah ade rezeki di situ..

Sebelum lupa Happy CNY utk kawan2 Chinese. 
Lama sgt cuti. Budak2 pon dah naik lemau. Esok saya dah start keje kuar seawal 6.15am sesudah subuh mcm tu.. makin jem di jalan skrg ni...

Anak2 happy schooling.. alhamdulillah

 

Cuma my bby Kimie still not ready nak ke tadika. Tak tau ape yg dia rase / fikir. Tahun depan inshaAllah ibu hantar, sementara tu mmg home-schooling utk dia. 'Cikgu' dia tu lagi garang tau hihihi ibu dia la tu.

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy