01 February 2017

Hello February




Salam uolsss..

Hari ni terpaksa guna AM Off saya. Aduh, acik tersedar sesudah azan subuh 0615hrs. Sepatutnye lps siap2 solat subuh terus start kete pi keje. Kalau idak sangkut jem.

Malam tadi sakit migraine saya datang balik. Berpusing bilik rasenye. Pagi ni rase denyut2 dah kurang.

Ok abaikan.. budak2 dah pi sekolah. Tggl bby Kimie yg masih tido kat bilik tu. Sarapan dengan uwan adalah aktiviti best. Potpet2 pasal cucu2 nye. Heehhe

 

Home-schooling!

So far alhamdulillah Kimie dah hafal & kenal ABC, nombor2 & simple tambah tolak (+-)

Harap2 ibu dikurniakan kesabaran & ketabahan yg tinggi. Kikiki dulu2 cita2 nak jadi cikgu tapi macam garang sgt le.. Sekarang dah jadi nurse, automatik jadi 'lembut kuat' hahahha Mesti kena kuat sebab nak angkat pesakit. Man power mesti kena ade.😂

Ok. Jom sembang hal lain pulak. Nak share kat sini, jahitan manik acik misi... 


2loop shawl with simple beading

 

Masih menggunakan 3D flower beads tu. Ni ordered by my friend. Dia & sibling katanye. Also 2loop with simple beads.

 

Ni baju kurung moden. Simple2 beads jugak. Staff da ward mintak tolong beads kan. Dalam 2 hari tu saya buat. Baju dia siapnye lambat. Haihhh. 

 

Hehehe 3D flower jua.

Kalau uols berminat nak beading shawl, blouse, kurung ke, meh sms/wa kat no ni ye 014-6281305
 

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy