26 April 2017

Alhamdulillah



1st step dah settle.. Wound debridement, tendon repair & k-wiring done. Nurse anto elan masuk OT ditemani mak nye ni sampai dia tdo. Sedih mak tengok.. Perasaan aneh walaupon ko sendiri OT nurse☺️ Anak kan.. 11.30am-2.30pm baru elan kuar ke Recovery Room. Tu pon saya dengar dia screaming panggil ibu dia. Sampai kat tmpt menunggu tu suara dia. Hihihi

3pm baru sampai ke ward 8PA

Sedar2 je dia kata dia lapar. Habis sepinggan nasi dia makan. Lapar sungguh tu.


 

Lps makan terlena panjang sampai nurse kasi antibitioc kat iv pon dia tak sedar. Amik darah mlm tadi boleh dia sound doktor "tolong jgn amik darah elan banyak" 😅


 

Nampak 2 jari tu berdawai? Takot je tersangkut kat towel, hihihi cepat sihat sayang. Mak rindu yg lain2  n rumah kite..

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy