02 June 2010

~CD,BP,1st Booster inj~

♥Salam mommies εïз.. 

Tadi saya ke DEMC bawa eizlan untuk cucuk 1st booster. Sampai je ke kaunter register cik misi comel terus menimbang bby eizlan - 5.5kg..kehkehekh patutla ibu x larat nak kendong lama eizlan...

Jumpe Dr Rosliza, bby eizlan kena cucuk kat peha, terus menjerit sekuat hati...Bad mood sampai ke umah..
Saya pujuk dgn kasi nenen banyak2.

~~Badmood sangat~~

Petang tadi jugak Spectra 3 saya sampai...Setelah b'kira2 ape jenis b/pump akhirnye saya memilih spectra 3 ni dr pn Haza (hehehe name same la..) Best pakai ni 15min saya 'dipam' dpt 5oz...

~~Taraa cam kat hosp jek ;)~

Hari ni jugak saya merasmikan '2nd batch' CD buat eizlan. B4 this CD ni Arman punye...Saya happy sangat target nak pakaikan eizlan CD usia 2 bln achieved.. ~wink~


~CD Yellow requested by abg Arman~


hello kitty emoticon blush Pictures, Images and Photos

Related Posts by Categories



2 comments:

  1. tahniah kerana dah dapat dua hero - seronok bila ada budak2 kat rumah

    ... saya dah dianugerahkan 2 hero dan 1 heroin - tahniah jga untuk saya - hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... actually saya ade 3 hero.... x dek rezeki lagi skrg nk dpt heroin. Tahniah untuk awak jugak..

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy