18 November 2010

Day 2 ~ Family Day

Salam...

Selamat bekerja kembali ya, tapi saya still ada di kg.. InsyaAllah petang ni kami balik ke Shah Alam.. Okeh bahagian terakhir Family Day kami @ Hot Spring, Sungkai.. ^__^

Layan picca yek..

Kami ke Meranti Cafe untuk b/fast..


Jemput makan semua..

Abang makan nasi lemak tanpa sambal & tea o suam.. ^_^

Arman makan bihun goreng. Still mengantuk daa..

Tiba2 uncle bobo sgt kesian dengan ibu cute ni, hheheeh ;) offer diri nak pegang Eizlan while mummyHaza sarapan..TQ



Dgn untie Jihan


Kekasih2 hati mummyHaza

~kami~

Map Hot Spring park

Abg & Eizlan

Kami pi 'natural boil' egg yg kiteorang bawak.. yummy! Sgt sedap mkn ngan kicap kipas udang

Sila baca yek.. Sgt bahaya pd budak2 klu x dek pengawasan org dewasa, air sangat panas.

Ayah tengah susun atur telur dalam plastik.. Ohh sungguh best si ibu x payah buat kerja sebab pegang siEizlan.. so, ibu2 sila beranak kecil lagi yek.. ;p

Tengok air berasap2 kat batu tu..

Kerja ayah jugak merendam telor2 ayam tu.. TQ ayah, luv u


After 2min.. Taraa siap, yummy!



Lepas makan telor separa masak tuuu, kami ke pool.. Anak2 nak berendam b4 check out.. ^_^




Ayah & Eizlan




A mummy wif her gorgeous sons.. ;p








Ok ya.. Nak siap2 barang, nak balik S.A.. Moga perjalanan success.. InsyaAllah..

Related Posts by Categories



4 comments:

  1. bes acik mimie tgk gambar ....
    very nice and lovely pic ....

    ReplyDelete
  2. nak balik SA..??? uols duk shah alam ke uols?? hehe

    ReplyDelete
  3. @acik mimie hehehe mekasih acik mimie.. Gambar utk buat kenang2an..

    ReplyDelete
  4. @Hezesuze hehehe ye la uols.. kiteorang duk kat shah alam.. ;)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy