22 May 2013

Rindu ♥Baking




السلام عليكم & Hi...



Tengah tatap gambo2 lama yg me nak di photobook kan, tetiba jumpa gambo lama si abang Arman dengan my cup cakes..

Me dah lama x baking tau.. Sejak my oven tetiba xmau on... Ni keje si Eizlan jadikan my oven tempat simpan barang mainan dia. Kami semua xsedar.. Sampai satu hari me tanye mane selipar me hilang sebelah.. Dengan selamba dia pi bukak oven & cakap "acut ibu alam nih..." Huwaaaaaa sob sob sob.. Anakanda beta boleh jek jadi macam2 ni... :'(



Bukan kasut ajek ade dalam oven tu, tayar kete mainan, kepala patung beruang pon dalam tu.. ffsstt...

May be lepas ni me nak taruh tinggi2 sikit my oven tuh!



Ni last me baking cup cakes.. haaa homeeyyy x? 

Mesti ade orang cakap ni faux cake kan...

Idak.. Ini Cup Cake betul ya. Me suka deco buttercream warna pastel.... :)



Rinduuuuuu



Pst: Tengah fikir macam mane cara nak memujuk encik somi beli oven baru, 



 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



7 comments:

  1. fulamakkk~ zura tengok pon terliur neh~

    rosak trus ke oven nye?
    kesian~ ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtau la zura.. macam dah xdek harapan jek oven tu..

      Delete
  2. Kita x reti baking...microwave yg ada dah jd gajah putih huhu

    ReplyDelete
  3. anak2 akak tiap2 minggu kalau boleh nak suruh baking cup cake...
    Tunggu birthday, cakap nak hadiah birthday oven, boleh tak? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe k.nur expert. . Anak2 k.nur rajin join sekali tolong akak baking kan.. happy tengok :)

      Delete
  4. ayat kena power lagi haza, kot2 dapat hihi..

    p/s: comeyyy aje selipar dlm oven haha!

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy