02 May 2013

Kepingin Ketam



السلام عليكم & Hi... 


Bukan me, tapi husband. Kesian beliau drive jauh2 xdapat makan ketam masak cili terbaik di Meru, Klang.. Eh eh eh lain kali ya bebeh. Di sebabkan dah terOrder air, so xleh cancel dah.


Malam tadi kami dinner ikan siakap stim, sotong masak petai, ayam goreng kunyit (utk anak2), tom yam seafood, pari & kembung bakar.. Alhamdulillah sedap walaupon tanpa ketam disisi masak cili :)






Me & mak + Elan. Kami bersimpoh. Meja yg berkerusi penoh.



Along & anak2~
Actually semalam (1st May) anniversary my brother ke 9. Nana baru 4 tahun.. Lama jugak la diorang try. Lebih kurang 5 tahun macam tu. Baby Tasya bulan ni dah start makanan pejal.. Heheheh happy masak memasakla ya Along!



Kecewanya my husband. Next time ya sayang, ececeh...



Kawan baik.. Nana suka elan. Sayang sangat tu..


Di sebabkan makanan yg di idamkan x dek, maka xdek nak snap picca dah.. hehehe macam xdek mood dah. 








 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



6 comments:

  1. Apa nama restoran ni haza? Mcm best jer. Uiks...ketam...dah lama tak mkn ketam. Ketam mmg sedap.

    ReplyDelete
  2. lain kali ada alasan lagi nak makan kat situ.. hehehehe
    suka tgk gambar elan dgn nana... mcm best friend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. betul k.nur. Next time kena pi lagi nih.

      Delete
  3. Meru...dah dkt sgt dgn umah MIL.

    Mesti frust sbb dah target awal2 nak mkn ketam. Nampaknya kena ulang lg la lps ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye ke LL. Klu balik sini, jom la jumpe2.. hehehe

      Delete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy