19 February 2011

...Cerita hal semalam...

السلام عليكم


Semalam x sempat nak berblog lama.. Kat umah kena tggu baby tido dulu baru saya boleh menyentuh lappy ni... x nak jadi hal dulu tu dah... serik...


Ok sambung cerita tentang semalam... Semalam saya bersama 2org lagi rakan kerja ke Operating Room Education Program conducted by 3M Customer Innovation Centre, Shah Alam.
Semua mengenai Surgical Barriers dari Hand Rub to Skin Prep..

Whole day kat sana, sangat penat but alot of knowledge yg kiteorg kutip... Makan time sangat besttt...

Yang x best saya tinggal hphone kat rumah, pump tinggal.. Menyebabkan saya engorge+++ huhuhu sakit bangat... But it sign good for me... hehehe maklumla mummy yg seperti saya (yang x dek stock EBM) atleast akan rasa yg masih ade lagi rezeki si kecik bersama susu badan ibunye..

Muka sepocen pinjam phone dr si Yong.. Call hubby mintak tolong hantar pump.. Hehehehe selesai sembahyang Jumaat hubby sampai kat 3M Innovation Center ni.. Thank you dear... muaahhh..


Kami yang ramai... All is from Klang Valley.. Klu 1 M'sia alamat x muatla hambar ni.. kehkehkeh


Muka senyum... Engorge nye, Tuhan je yg tau... Dr pagi x pump... Alhamdulillah dapat la 2 botol untuk hari ni nursery...







awak click sini, sy click anda di sana :)

Related Posts by Categories



3 comments:

  1. hui sakit nyer tuhan saja yg tahu kan kak..

    ReplyDelete
  2. @Puanbee ~~yela bee... sakit sesangat... besar 1 macam pulak tu... kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. As salam,memang sakit giler...lepas pum baru lega kan..

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy