21 February 2011

Salam keceriaan pagi Isnin


السلام عليكم

Selamat pagi semua... moga hidup anda di berkati oleh-Nya insyaAllah... Korang ape khabar?

Saya nak share dengan uols.. Doa memulakan tugasan hari ni...



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



Ya Allah aku memohon pada Mu kebaikan pekerjaan ini dan segala kebaikan yang ada di dalamnya dan aku berlindung pada Mu daripada keburukan pekerjaan ini dan segala keburukan yang ada di dalamnya. Sesungguhnya di atas segala sesuatu itu Engkaulah yang maha berkuasa menentukannya.

Selamat menjalankan tugas ye uols...







awak click sini, sy click anda di sana :)

Related Posts by Categories



5 comments:

  1. salam kak..saya nadia yg akak order kain cotton from jepun hari tuh..td org kedai email cakap corak kain kucing akak tu dah habes la..sori..akak nak cancel order ke nak suruh beli yg corak kucing yg lain contohnye mcm dlm gmbr last corak kucing tanah hitam dlm entry blog saya hari tu..

    ReplyDelete
  2. salam kak bee singgah hari ni..wah dah 2 tag bee yer..ekeke tq nanti ada masa bee buat yer..

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy