03 February 2012

Moms day out ~ IKEA



Salam pagi Jumaat untuk semua...


Saya saje upload gambar masa pi IKEA last weekend.. :) Kami (me, my mon & my SIL) ke sana sesaje.. Bosan kat rumah, hikhik boleh gitu?


Actually saye ke sana mengikut en hubby mencari Billy BookCase untuk our sons.. Buku teks, buku kira2, buku GKP Arman & jugak novel2 ibunye... Haiihhh byk buku sampai melambak kat rack deco saye :B

Niat di hati nak lunch cafe sane jek, tapi terlalu byk umat hari tu, so sekali lagi saye melepas nak makan kat sane :') xpe, ini ade alasan nak pi sane lagi..



Saye jugak dah dapat Fullen Mirror Cabinet ade promosi RM99 x1.. Hubby amik 2. Hari tu pagi saye mengemas bilik air, rack yg sedia ade tlh menghembuskan nafas terakhir.. ngengenge sgt ganas ketika saya mencuci toilet rupanye.. :)










Moms..



Saya sangat terGILAkan katil ini... Santeekkk... Bila la nak dapat katil ni.. :)







3 kekasih hati hamba...




Budak kecik ni buat hal... tetiba pergin sampai ibunda nye terpaksa membeli baju, suar kat Curve. GGrrrrr





Anakanda2 beta + my cute niece (posing sambil jari masuk mulut) :p





Kan, kan, kan, Nana posing jari masuk mulut :)





Alamak, gelap pulak, tukang amik gambar x pandai guna pencahayaan dengan betul



Ok la.. sampai sini berbual untuk pagi ni yek.. Lain kali kite cerita2 lagi.. :)




ps: mode: keciwa, xdapat balik kg minggu ni, my hubby ade perarakkan untuk sambutan Maulidur Rasul, Ahad ni... Di jemput ke Stadium Shah Alam yek semua.. :)










sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



4 comments:

  1. Ada perarakan ye sis?!!
    Selamat menyambut Maulidur Rasul dear.. ;)

    ReplyDelete
  2. mana brg yg di shopping nya? hehe...

    ReplyDelete
  3. @aanie Bila dah complete kerja menyambung rak2 tu kite buat entry yek.. :)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy