04 June 2012

Kangaroo Pouch

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


 السلام عليكم 





Selamat tengahari.. Uols dah lunch?? Saya belum.. Baru jek lepas masak.. Hari ni anak2 teruna complete ade di rumah, maka rumah jadi kapal yg hampir tenggelam dengan suara yg riuh rendah dek ibu ngan anak2nye... Fiiuuuhhhh penatnye saya..


Hari ni saya masak sambal ayam bersama kacang peas utk mereka. Sayur sawi pendek + lobak putih tumis air & ikan tenggiri pindang pulak untuk saya... Sat2 lagi baru makan... Pagi tadi my mom goreng mee, so masih rasa kenyang... Saya dah start masak sebab kesian pulak tengok my mom.. Biarlah my mom rehat2kan badan.. Nanti saya dah masuk kerja my mom tinggal dengan diorg jek.


ok, gambar yg kat atas tu, saya singgah membeli barang dapur dengan my hubby, singgah lepas appt dengan doktor last week. Bukan saje2 jalan yek :B 


Sling baby tu my hubby panggil Kangaroo Pouch.. Ia milik my tomato last time.. sekarang dah di guna oleh baby Kimi pulak... :)



Ok, thanks singgah yek..






sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



1 comment:

  1. comelnye baby kimi duk dalam sling tu.. terletak jer.. :)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy