17 June 2012

Salam Israk Mikraj

Selamat pagi... Salam israj mikraj buat semua... Saya masih di kampung. Petang ni balik Shah Alam InsyaAllah...


Semalam masih x dpt umah. Actually nak cari umah di Tapah sebab kiteorg selalu balik kg. Walaupun umah MIL di Tapah jugak, tapi kami adik beradik masih lagi pulang ke kg. Bukanlah kata bila abah dah xdek, maka kami xkan balik dah ke kg halaman. Tu wajib. Lagipun barang2 rumah my mom masih ada di sini. Cuma kami balik monthly.


Oklah... Saya masih mencari rezeki di Alpha Specialist Centre, hehehe masih lagi menetap di Shah Alam. Sampai sini yek...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Related Posts by Categories



1 comment:

  1. OOooo ingat kan haza nak pindah ke Tapah...dah keluar jalan2 ker?

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy