03 December 2014

Sakit Hati jadi mari kita teruskan



السلام عليكم & Hi...



Sebelum tu marilah kite selfish selfie dulu depan cermin ajaib kat changing room ni.



Al kisahnye member kiteorg nak resign December ni. So, my roti sifu pi le purchase 4 keping voucher kat groupon. Ingatkan boleh la sambut bday dia sekali. Mane tau makin meningkat usia makin cerewet tahap gaban.



Nampak x redeem sampai 13hb ni jek. Haiihhh malas nak banyak citer, banyak reason dia, ╰(◣﹏◢)╯ so kami ber3 (me, sifu dengan sr) proceed ke Kenny Rogers dekat The Strand.



Kenny's Chicken & Garden Meal

Lupakan amarah.. Nanti berkedut muka tua jadinye, wakaka... Set lunch kami tadi. Pi after gynae case. Xpernah kuar lunch dari OT kalau uols nak tau (ai nurse yg baik, ok) 
╰(*´︶`*)╯♡ Lambat sikit masuk ke OT xpe kaannn.. Hahaha


Chicken Mushroom Soup

Mula2 nampak aneh sgt mushroom soup tu.. Kata sifu macam bubur melayu, mane taknye likat melekat kat sudu. Wakaka


Single Happiness

Last served. Dengan sebijik home made muffin. Tapi kami tapau. Full tank sudah, kikiki


Sampai sini dulu ye. 
Lagi 1 vorcher ai yg amik. Xnak sudahkan. Org dah x hingin, aku lagi x hadap! Ehhhh boleh gitu? Hilang sifat kelembutan & lemah gemalai ai.. Wakakka.. Just Gurau. May be dia sedih kan.. Kite mane tau. At least share la ngan kami ni ha...







 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



6 comments:

  1. Ada juga yang jenis tolak rezeki... huhuhu
    Tapi itu lah kan, kita tak tahu apa masalah dia kalau tak citer kat kita....

    ReplyDelete
  2. nape x call Zura untuk lg 1 tempat tuh? hahahaha*tetibajer.
    Takpelah.. enjoy jugak walaupon x cukup sorang kan~
    makanan pon nampak sedap tu.. teliur tgk sup cendawan nye.

    ReplyDelete
  3. reseki jgn ditolak tambah2 tmpt boleh tahan mahal dan sedapnye tu ....
    tak pe la ... as long as uoll enjoy without her or him tu .... her la kot nurse kan ... tp ade jugak nurse lelaki kan

    ReplyDelete
  4. benda free orang bagi... makan jer lerrr....

    ReplyDelete
  5. huhu.. ye la kan..
    dah dia tak nak, nak wak camner...

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy