08 December 2014

D'Kayangan Grill & Barbique Steamboat



Kembali bekerja. Salam Isnin uolss..


السلام عليكم & Hi... 


Me & husband ke D'Kayangan Steamboat, Seksyen 13 Jumaat lepas. Semua anak2 xnak ikot. Bz dgn tab masing2. Kimie tdo. Uwan kata next time je la join.. So kami berdua je la dating kat situ.



1st time makan sini. 10bintang mokcik kasi. Memang the best kata ko.. Tomyam sodap walaupon mokcik ade ulcer kat bibir. Fuhhh 



Paling banyak kami repeat grill crab dengan sotong ni. Husband pulak kali ni xdek nak amik2 nasi goreng ke, mee, bihun mcm selalu. Mmg menghayati steamboat ngan grill ni ajek.



D'Kayangan ni betul2 bertentangan dengan Restaurant Tupai2. Terletak di Sri Acappella, berhampiran dengan Giant Stadium tu.



Ade no phone kat situ.
Korang kena try ok.
Berbaloi2. Sedap.

Harga dewasa RM33/nett
Kanak2 (5-12yo) RM17/nett



Banyak pilihan untuk di grill.
Macam2 ade. Pilih je. Fresh seafood, ketam, kepah, pepahat, fish fillet, sotong, udang.. Hisss banyak lagi.



Desert: Cake, ice-cream, rojak buah, abc, bubur etc.



Makanan panas.



Aneka mee, paling best mee kerinting macam meggi tu, xtau name ape. 



Istimewanye kat sini ade kambing bakar. Pencicah banyak jenis yg uols boleh pilih. Mmg terbaik lah!!


FB D'Kayangan : 



 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



2 comments:

  1. sedapnya tgk makanan....arghhh laparrrrrr...hikssssssssssssssss

    ReplyDelete
  2. restoran tupai2... yg dekat ngan istana tu ker?

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy