23 December 2014

Semoga Hujan Rahmat





السلام عليكم & Hi...




Ni gambar last week, my brother in law si Is rajin menanam bunga halus2 ni... Colourful uols... Rajin pulak dia. Katanye kakak2 kat Lab kasi. Dia try cucuk, menjadi pulak. Serasi le kot tangan dia tanam bunga. Terus terjadi hobi.



Anjang (panggilan anak2 buah) kretip. Pot bunga tu pot tadahan susu getah tu uol, yg juntaian tu pulak asal dari besi yang letak kat tongkat beskal tu.. Tak tau ape namenye..



Tangan ai tak sesuai menanam pelbagai pokok le. Cepat beno nak mati nya. 
Panas ekk kata org2 tua. Arwah abah tangan sejuk. Apa tanam pon menjadi. Ai ikot my mom, x sesuai bercucuk tanam. Walaupon minat sangat2..



Yg ini bunga anak burung.. Alahai sangat2 real, comel.. Cantik, tapi sorry camera mokcik tak berapa clear bila snap.. Time ni daun2 bunga tu gugur, tak tau kenapa. Adelah sekor sekuntum bunga ni yg ade last week.



Dah dapat penyakit baru, alhamdulillah... Penghapus dosa kecil.. Baru tau ape rasa sakit migrain tu. Walaupon mokcik nurse, mokcik still manusia.









Sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



7 comments:

  1. Canteknyeeeee..
    kemain segar lagi pokok2 nye. pokok bunga nih kembag pagi.. bila tanam banyak cam nih dia akan kembang beramai2.. mesti lagi cantekkkkk!

    Moga cepat sembuh Haza.

    ReplyDelete
  2. Haza ada migrain? Sakit...pernah kena zaman belajar dulu. My mom pun ada migrain. Alhamdulillah semua dah hilang. Eh japanese roses ni mmg senang hidup..cucuk je. Hasilnya pun cantik.

    ReplyDelete
  3. Rose jepun yg comel-comel ni senang hidup Haza...

    Yelah haza tak mestinya doktor dan nurse tak kena sakit.

    ReplyDelete
  4. kreatip..cantik pokok bunga warna warni.
    get well soon acik haza

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy