13 December 2010

mummyHaza menang hadiah contest, yayy!

Yayy!! mummyHaza menang contest!!





Hehehehe salam.....

Terima kasih kepada puan Haza sebab pilih diri sendiri menang contest yg dicipta olehnye masa mimpi 2minggu lepas.. kehkehkeh mintak maaf yek mummyHaza mood dah kelaut..

Oohh teruk betul la saya ni, duk kerja keras mengepam susu utk si tomato sempat shopping online baju pajama anak2 teruna.. hehehee..

Ok saje nak upload gambar yang segar dr ladang.. Sesape nak 'menang contest' cam mummyHaza sila la jamu mato kat sini.. (click Rosnani Zainal) hehehe


Cantik x..? Ijou untuk si Arman, Biru utk si Abang Irfan.. Si kenit?? Ohh.. on d way..


Ok.. Jangan marah mummyHaza yek..

Related Posts by Categories



7 comments:

  1. hihihi...nanti nk buat n3 cam ni gak la....

    ReplyDelete
  2. hehehehheh comeinya baju...kalernya cantek dan cute:):)

    ReplyDelete
  3. Nieda..
    Hehehe x buleh warna pink la... itu jek la choice..

    So Shy Lady...
    Jeng3 buat entry cam ni buleh release kan tensi kite kan.. sesaje suke2.. ^__^

    kmieja..
    x byk choice la kmieja baju utk boy kan..

    ReplyDelete
  4. hehe...ingatkan menang contest aper la td ;)

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy