01 April 2013

Isnin | Welcome April

السلام عليكم & Hi...


A.P.R.I.L dah tiba... Selamat tinggal March.. Semoga kite lebih baik, makin positive, makin cantik, makin..... etc... eh eh makin kaya juga ekk??..




Ya, ya hari ni dah Isnin. Malas betul me bangun awal2 pagi tadi.. 5.25am dah kena celik mata.
Nasib baik malam tadi lepas balik dari Tapah, saya dah menggosok baju apaknye, anak2 nye. Plus tudung  sendiri.. Huwaaaa penat. Sakit montot sebab lama duk dlm kete. Jem jugak hidway mlm tadi, school holiday dah tamat kennn..

Anak2 lagi la malas nak bangun, mintak tolong uwannye gerakkan sebab 6.30am me dah gerak kuar cari rezeki, hehehehe

Ok, entry Penang nnt me publishkan. Picca sgt banyak, tapi me dah kasi page kan.. Senang koje ekkk

Ohhh uols dah dengar citer Aurawhite ni tak? me nak try... Muka me kan banyak bekas2, parut2, jerawat, jeragat2 bagai.. hehehehe




Selamat utk mummy yg breastfeeding katenye... Me try nnt, klu ok me citer / war2kan kat semua yek... :p






Me, pagi tadi.. hehehe happy working ya kengkawan :)




 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



2 comments:

  1. kalo ok, bagitau eh.. nak try jugak lah~

    ReplyDelete
  2. my april mcm tak best sbb byk aktiviti kat sek huhu

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy