17 April 2013

MamaChops PapaGrill




السلام عليكم & Hi... 


Alohaa.. Ni citer Ahad lepas. Me & hubby hanto si Azie ngan Echa balik Puchong, sebabkan adik me ni mau beli barang dapor, so kami singgah Carrefour @ Big AEON Puchong. Lepas beli barang, my hubby kata mau dinner kat MamaChop PapaGrill ni. 


Xmau citer panjang. Ko tanye ape ade dia kata semua. Tapi bila ko mintak Salmon (ehemm me perasan ongputih lagi) dia kata "hehehee yg tu xdek kak" Boleh di katakan dalam menu paper tu banyak yg xadok dari adek. Ok la di sebabkan hari Ahad kennn, me consider dah habis la kot.. Hari Ahad.. mihmihmih




Yg ini Beef Chop me & husband order...



Di sebabkan laki den org Melayu pure, so beliau order ala carte nasi sepinggan.
Datangnye warna kuning, sedap jugak, nyum nyum




Yg ini adik me order Chicken Chop. Rasa sedap. Actually source nye sedap.. Zass


     

Echa, anak buah i yg mashamm



Tuan belog bersama husbandnye mempercayai bahawa minggu ini harusla sedaya upaya menyahtosikkan segala lemak2 jahat yg telah di telan.. hahahaha diet acik Haza, diet!!!


 Sekian











 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



5 comments:

  1. saya pun suka order chicken chop kalau makan kat sana, mmg sos dia tu sedap, kan?

    ReplyDelete
  2. tumpang tengok ajelah :-)

    dpt makan ayam kat umah ajelah kami2 ni hehee..

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy