25 April 2013

Samsung GALAXY S4 | Video





السلام عليكم & Hi... 








Membakar saja semangat, hahaha pagi2 lagi me dah post kat wall husband video Samsung GALAXY S4 nih.. Semalam me tengok husband sibuk citer pasal Samsung GALAXY S4 tu kat member2 dia.. Tapi kan... Lepas husband belikan Samsung Note hari tu, kengkonon janji ngan husband, lepas ni xmau tuko hphone dah.. Kot gigil2 tangan kuar >4K utk 2 bijik Note tu.. Hahaha sian my husband.

Gamaknye beliau kesian kat me. Sebab dia beli 1 kang takot me terasa.. Eh eh xterasa pon. Tapi klu dah nak kasi seluas lautan di dunia ni bu tadahkan.. Hikss 

Belum pon sejuk Samsung Note 11 kuar, dah Samsung GALAXY S4 menjelma pulak... Teknologi makin tinggi sekarang.




Xboleh tahan yang ini... Boleh on dual camera tau. Si amik gambo boleh sekali berada dalam gambar yg mahu ambil. Contoh pada gambo tu..


Hehehe macam me la.. Mau amik gambo dengan anak2 & husband tapi me masih boleh jadi tukang amik gambo.. Ehhh paham ke korang ape yg kite tulis ni.. Hahaha paham kan je la ekk.



 sudi clicks?? :D

Related Posts by Categories



2 comments:

  1. Nak jugak yg nie..tp nak bodek hubby...hihihi harap2 blhlah dpt...

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy