13 April 2013

Kimie 11 month


My Kimie dah 11 mon... next 11th already 1 year... wee.... happy dah anak umur setahun. Ingat nak celebrate tapi masih dlm bincang2 dengan husband. Almost 3years kami xbuat open house ie after my late abah pergi...

Mmmm ok.. my Kimie dah pandai panjat untuk berdiri & jalan serounding yg dia pegang.. hehehe kengkang2 gitu. Pantang nampak ayah.. xmau dah ibu dia. Tapi nangis nak ibu bila nak nenen.

Dekat setahun ni Kimie msih full bf. Makan bubur sangat selera. Pumpkin +chicken poridge. Dah kejenye asyik nak amin/salam abang2 & kakak2nye. Kissing2 cara dia ie gesel2 idung kat idung kite,,.. hehhehe

Mode:   Happy anak2 membesar depan mata.

Sekian

Sekian

Related Posts by Categories



6 comments:

  1. Wahhhh dah nak sethn kimie ya. Puas hati tgk anak membesar depan mata kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah TA.. Kejap je rasa.. Lagi2 depan mate.. :)

      Delete
  2. sekejap aje masa berlalu. Dah nak setahun dah baby kimie..semoga membesar dgn sihat cutie kimie :-)

    ReplyDelete
  3. bulan depan kimi dah setahun? RAsa mcm baru jer.. cepat betul masa berlalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul k.nur kejap ja rasa. Next mon 1st birthday si Kimie :)

      Delete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy