30 October 2010

Cuci2 CD

Salam petang Sabtu..

Ni rutin saya ptg setiap Sabtu, mencuci CD si Eizlan.. Penat dik, balik kerja, masak, lunch, cuci CD, lipat baju, then baru boleh berkuak lentang kat depan tv. Kehkehkeh. X boleh cuci hari Ahad, sebab time tu sure kami merayau ikut hubby.. ^__^ ececeh cam x dek keje lain nak buat jek.

Okla ni sessi cuci CD saya ptg ni..



Kite teraburkan asingkan CD yg ade poopoo dulu yek..


Yg terkena poopoo kite flash air sekuat hati ya..


Ni dah siap flash, tunggu turn nak masuk washing machine.. ^_^ While waiting tu biar CD ni berendam kat dlm besen yek.


Ok, baju dah sidai, masukkan CD pulak!




Sessi cuci CD habis yek.. Sekarang saya boleh kuak lentang kat depan tv ni.. Anak2 & hubby dah belayar ke negeri Melaka kot.. Bestnye diaorang tdo..



Ok muaaahhh dr mak orang;


Related Posts by Categories



1 comment:

  1. nida pun dah jatuh hati dgn cd. senang nk bersihkan.

    ReplyDelete

Thanks kerna sudi comment. Love uolss :)

 

Copyright © mommyHaza Story. Designed by Whitey Mommy